Minilening Aanvragen? Hier enkele tips!

geld-lenen#1 Wat is een minilening
Een minilening kun je vergelijken met een normale lening alleen er zijn 2 verschillen. Je leent
een laag bedrag, en er wordt voor dat lage bedrag geen registratie gedaan bij het BKR.

#2 Voor wie is een minilening
De minilening is voor iedereen aan te vragen voor de mensen met de leeftijd 21 t/m 70 jaar.
Je moet een minimum maandelijks netto loon hebben van €1000,- of inkomsten uit pensioen.

#3 Wat kan ik lenen?
Het is mogelijk een bedrag van €100 tot €600 te lenen. Ook is het mogelijk bij onze andere
aanbieders een ander geldbedrag aan te vragen.

Andere soorten leningen zijn:

#4 Persoonlijke lening
Een persoonlijke lening is een een consumptieve kredietvorm waarbij het geleende bedrag
in één keer wordt uitbetaald en daarna door de lener in een vaststaand aantal termijnen
wordt terugbetaald. Elke termijn bevat een aflossingscomponent en rente over de restschuld.

#5 Doorlopend krediet
Doorlopend krediet is een een consumptieve kredietvorm waarbij de leensom gedurende de
looptijd telkens weer geheel of gedeeltelijk kan worden opgenomen. Over het openstaande
saldo van het krediet wordt rente in rekening gebracht.

Minilening Zonder BKR Toetsing & Zonder Papierwerk!

geld-lenen
De minilening zonder BKR toetsing heeft de lening markt voor kleine leningen in relatief korte tijd veroverd. Natuurlijk is het makkelijk om een markt over te nemen die nog nauwelijks bestond, maar ondanks het gebrek aan concurrentie dat er bestond is het toch opmerkelijk hoeveel minileningen er worden afgesloten, elke dag opnieuw. Hoe kan dat?

Om te beginnen revolutioneerde de minilening het gehele aanvraagproces. Plotseling was er veel meer mogelijk dan bij een traditionele bank. Moest je vroeger weken of maanden wachten, nu krijg je binnen enkele uren al het geld op je rekening! De claim die veel minilening verstrekkers zelfs hebben is geld binnen 10 minuten.

Kritiek Op De Minilening

Natuurlijk is het geweldig dat dit nu mogelijk is, al zijn er uiteraard ook mensen die hier kritiek op hebben. Lenen zou niet zo makkelijk moeten zijn, wordt er vaak gezegd. Maar in werkelijkheid hebben banken natuurlijk ook steken laten vallen. Waren zij op het idee gekomen om leningen te verstrekken die niet zo ontzettend veel tijd in beslag namen, dan hadden zij de markt beheerst. Nu zijn het aanbieders als Saldodipje en andere relatief onbekende namen.

Rente Tarieven Minileningen

Een minilening aanvragen is ontzettend makkelijk. Waar je het beste mee kunt beginnen is simpelweg het vinden van een aanbieder. Online zijn ze ontzettend eenvoudig te vinden. De tarieven zijn vrijwel hetzelfde over de hele linie. De rente waar je naar kijkt zal rond de 20-25% zijn. De mini lening verstrekkers noemen het overigens niet rente, maar administratiekosten of behandelingskosten. Hoe je het ook noemt, het zijn de kosten die jij straks kwijt bent als je een minilening besluit te nemen.

Als je een aanbieder hebt gevonden is het tijd om de aanvraag te voltooien. Een minikrediet verstrekker maakt het je zo makkelijk mogelijk door je exact uit te spellen wat je moet doen. Normaal gezien moet je papieren scannen, faxen of sturen. Maak je geen zorgen, zo vragen je niet om een boekwerk om je lening goed te kunnen keuren. Alleen om genoeg informatie om te verifiëren dat jij daadwerkelijk een mens bent en iemand die een lening kan en mag afsluiten. Dat betekent dus een identiteitsbewijs, een afschrift van je bankrekening en een bewijs van inkomen.

Inkomens Eisen Mini Lening

Wanneer je een mini lening gaat afsluiten is het belangrijk om een inkomen te hebben. Je hoeft geen topsalaris te hebben, maar je moet wel een regelmatig terugkerend inkomen hebben. De minilening gever wil natuurlijk weten of je het kunt terugbetalen. Zou je geen bron van inkomen hebben dan hebben ze ook niks om op terug te vallen als blijkt dat jij je rekeningen niet betaalt.

Boetes Bij Te Laat Terugbetalen

Dan is er nog de kwestie van terugbetaling. Terugbetaling van je mini lening is belangrijk, want de boetes bij te late betaling kunnen erg hoog zijn. Soms loopt de rente dan wel op tot meer dan 100%, al moet je het dan wel heel bont hebben gemaakt.

Waar nogal wat mensen zich in vergissen is de terug betaaltijd van het minikrediet. Sluit je een snelle kleine lening af dan moet de terugbetaling ook snel gebeuren. We hebben het niet over gigantische bedragen, maar het is wel van belang dat je niet over de deadline heen gaat. Wanneer je dus nu een cashflow gat hebt kun je gerust een minilening afsluiten. Maar weet je dat dit over enkele dagen nog niet is opgelost, pas dan op. Je komt van de regen in de drup terecht als je niet oppast met je terugbetaling.

Voordeel Minikrediet, Snel Geregeld Zonder Papierwerk of BKR Toetsing!

Een ander voordeel van een mini lening is dat er geen BKR toetsing noodzakelijk is. Omdat het bedrag zo klein is en omdat er geen rente wordt gerekend (alleen ‘administratiekosten’, weet je nog) komen aanbieders onder een verplichte BKR toetsing uit. Dat betekent dat jij dus in aanmerking komt voor een minilening, of je nu een BKR hebt of niet. Het maakt ook niet uit of je nu een A1 of een A4 codering hebt, zo’n snelle kleine lening kan voor jou ook werken.

Weinig Alternatieven Voor Snel Geld Lenen Online

Dat de rente hoog is en de terugbetaaltijd kort weerhoudt velen er nog altijd niet van om te lenen. Dat is omdat een minilening de enige lening optie is die je snel kunt afsluiten. Natuurlijk kun je vaart zetten achter een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, maar als we het hebben over minileningen dan is er geen snellere vorm. Ben je namelijk een terugkerende klant, dan kun je het geld binnen een kwartier op je rekening hebben! Hier is hoe het werkt:

Als je al eens eerder een kleine lening hebt afgesloten dan weten ze dat bij de flitslening verstrekker. Je hoeft dan maar een SMS te sturen en het geld wordt direct overgemaakt. Zo heb je supersnel geld op je rekening omdat je een trouwe klant bent geweest. Daarom is het ook soms niet handig om te shoppen met je minilening. De verschillen in tarieven van mini kredieten zijn te verwaarlozen en de voordelen van een bestaande klantrelatie zijn niet gering.

Minilening Tips

Ons advies: als je een minilening gaat afsluiten, vraag je dan af of je 100% zeker kunt terugbetalen in de terugbetaaltijd. Kun je dat niet, doe het dan niet. Een andere tip: als je dit wilt gaan doen en je komt regelmatig in de knoei met je cashflow, zet dan eens vraagtekens bij je financiële beleid. Een mini krediet is een noodoplossing, geen regelmatig terugkerend lapmiddel als het goed is.

Misschien heb je wat meer inkomen nodig en is een tweede baantje een goed idee. Of misschien is het tijd om meer aan jezelf te werken zodat je meer inkomen krijgt en afscheid kunt nemen van minileningen. Nu zegt je dat misschien niet veel omdat je gewoon geld nodig hebt, maar als je in wat rustiger vaarwater zit, denk er dan eens over na. Je krijgt er geen spijt van en denk eens hoeveel geld je jezelf kunt besparen door voor eens en voor altijd afscheid te nemen van een mini lening nemen?

Minilening Voor Schadeposten en Boetes Betalen

voordelig-geld-lenenEen minilening is vooral handig voor kleine bedragen. Als je in de grotere richting gaat, dan heeft het op een zeker moment weinig zin. Denk aan een paar honderd euro, dat is nog te doen. Alles wat daar boven komt, dan ga je toch richting persoonlijke lening en meer van dat spul.

Het kan nog erger. Je hebt ook mensen die zo enorm veel schade veroorzaken dat ze erop worden aangesproken… maar vervolgens voorgeven geen geld te hebben. Deze mensen krijgen het zelfs voor elkaar om afgewezen te worden voor een minilening. Dan kun je op 2 vingers natellen dat een ‘echte’ persoonlijke lening al helemaal niet gaat.

Lenen Om Boetes Te Betalen
Er zijn mensen die het voor elkaar krijgen om in een paar dagen tijd voor honderden euro’s snelheidsboetes op te stapelen en vervolgens gewoon weg te lopen en deze dus niet betalen.

Als je dit soort gedrag vertoont is het handig om gewoon te kijken naar je betalingsmoraal, in plaats van leningen op elkaar te stapelen of weg te lopen voor je problemen. Wees een vent (of een vrouw) en pak je verantwoordelijkheid. Sparen is beter dan lenen, maar dat is natuurlijk geen geheim. Als je krap zit en het is eenmalig, dan is een minilening misschien een goede optie. 1 keer. Niet meer.

Maar als het structureel is, dan kun je beter gaan kijken naar de mogelijkheden om je budget te verkennen en te zien waar nog winst of besparing valt te behalen.

Minilening Steeds Populairder, Tips Afsluiten Flitslening!

geld-leningDe laatste jaren zijn de minileningen en/of flitsleningen steeds meer in opmars en lijken meer en meer mensen een af te sluiten. Het gaat hierbij vaak om een lening van een relatief klein geld bedrag voor een korte periode. Het zijn vooral jongere mensen die hier maar al te graag gebruik van maken.

Mini lening/ flitslening

Een minilening wordt langzamerhand een steeds meer populaire vorm van lening. Het kenmerkt zich vooral om de relatief kleine bedragen. Hierbij moet gedacht worden van bedragen tussen de 50 en 300 euro. Een ander kenmerk is de looptijd van de lening. Bij een normale geldlening gaat het vaak om minimaal van een jaar, maar bij een minilening gaat het vaak om dagen. De meeste looptijden bedragen tussen de 10 en 30 dagen. Als laatste is het kenmerkend aan een minilening dat je geen rente betaald. In plaats van rente betaal je namelijk behandelingskosten en/of administratie kosten. Omgerekend betaald je op deze manier wel een hogere percentage aan ‘rente’, het wordt alleen anders genoemd.

Waarom een mini lening afsluiten?

Oplossing voor korte kredietproblemen
Een minilening wordt vaak door jongeren afgesloten en is meer bedoelt als een overbrugging van een korte periode. De meeste mensen sluiten de minilening af aan het einde van de maand om aan hun verplichtingen te kunnen voldoen en vervolgens aan het begin van de nieuwe maand deze lening af te betalen. De lening is dus niet bedoelt voor een langere periode.

Wat zijn de kosten van het afsluiten van een minilening?

Door de nieuwe wetgeving wat betreft het aangaan van een lening moeten geldverstrekkers zich aan nieuwe regels houden. Voorheen werd er per minilening kosten berekend van 20% en meer van het totale leenbedrag. Dit is nu niet meer mogelijk en geldverstrekkers mogen nog naar een laag percentage berekenen. Hierdoor kost het aangaan van een lening minder dan 1 euro. Natuurlijk leent een geldverstrekker niet gratis geld. Een geldverstrekker probeert te verdienen aan extra services. Wil jij bijvoorbeeld nu het geld nog binnen 10 minuten dan je bankrekening? Dan moet je 6 euro betalen, anders staat het er binnen 3 werkdagen op. Door dit soort services maakt een geldverstrekker winst.

Is het veilig? Risico´s Afsluiten Minileningen

Het grootste risico het af sluiten van een mini lening is het niet terug kunnen betalen van de lening binnen de gesteld termijn. Bij het afsluiten van de lening ga je akkoord met de gestelde voorwaarden en de kosten. Je gaat akkoord om de lening binnen een periode terug te betalen. Lukt je dit echter niet dan worden er administratieve kosten oftewel boete in rekening gebracht die al snel kan oplopen. Het risico voor de meest mensen is dat dit een structureel probleem wordt en elke maand weer geld moeten lenen.

Algemene voorwaarden van een mini lening

Er zijn een aantal algemene voorwaarden die gelden bij het aangaan van een mini lening. Je behoort 21 jaar te zijn bij het aangaan van de lening en je mag geen lenen afsluiten als je in staat bent van faillissement of in gebreke bent bij het terug betalen van een lening. Je behoort in Nederland te wonen en handelingsbekwaam te zijn.

Saldodipje Minilening Betrouwbare Aanbieder Minileningen

Voor het afsluiten van een Minilening raden wij Saldodipje aan. Saldodipje is een betrouwbare geldverstrekker waarmee u veilig en snel geld kunt lenen voor een laag bedrag!

Creditcard zonder BKR toesting

Skrill_primary_logoHet gebruik van de creditcard neemt steeds meer toe in populariteit. Dit is mede te danken aan dat Internet winkels en bedrijven steeds vaker alleen nog een creditcard accepteren als betalingsmiddel. Op deze manier worden mensen bijna gedwongen om een creditcard te nemen. Voor mensen die liever geen creditcard willen nemen, kan de prepaid creditcard een uitkomst zijn.

De prepaid creditcard in het algemeen

De prepaid creditcard is nog een relatief onbekend begrip in Nederland, maar er zijn momenteel enkele bedrijven die deze creditcard aanbieden. Er zijn twee marktleiders op het gebied van creditcards, namelijk Visa en Mastercard. Visa heeft samen met het bedrijf V3 een prepaid creditcard uitgebracht en Mastercard doet dit onder andere in samenwerking met Skrill.

Wat is het verschil tussen een prepaid creditcard en een normale creditcard?

Een prepaid creditcard verschilt met een normale creditcard. Het grootste verschil is dat er met de prepaid creditcard geen krediet wordt afgesloten. Met een prepaid creditcard kan een gebruiker alleen uitgeven wat hij of zij op deze creditcard zet. Doordat er geen krediet wordt afgesloten hoeft de aanvrager ook geen bewijs van inkomen in te leveren en zal er geen BKR toetsing plaatsvinden.

Wat is Skrill (bekend als Moneybookers)?

Skrill (het vroegere Moneybookers) staat bekend als de concurrent van het online betalingsysteem Paypal. Skrill werkt volgens hetzelfde principe waarbij je geld naar andere gebruikers kunt sturen via het e-mailadres. Om gebruik te willen maken van Skrillzul je eerst een account moeten aanmaken via hun website. Vervolgens kun je geld storten op je account via bijvoorbeeld een bankoverschrijving, maar ook via het betalingssysteem Ideal. Wanneer je geld op je account hebt staan kun je dit overmaken naar andere gebruikers, gebruiken voor je prepaid creditcard of weer terugstorten naar je eigen rekening.

De prepaid creditcard van Skrill Moneybookers

Skrill Moneybookers is een Britse onderneming en om deze reden wordt de website in het Engelse aangeboden. De website is ook in andere talen beschikbaar waaronder Duits en Chinees, maar niet in het Nederlands. De prepaid creditcard is echter wel te gebruiken in Nederland.

Om gebruik te willen maken van de prepaid creditcard van Skrill, moet je eerst een account openen. Vervolgens kun je een prepaid creditcard aanvragen. Skrill werkt samen met het creditcard bedrijf Mastercard en je krijgt dan ook een Skrill creditcard thuis gestuurd. Deze creditcard verschilt niet met een normale creditcard en kun je dus ook overal gebruiken. De aanschafprijs van de creditcard is 10 euro en de jaarlijkse bijdrage is 10 euro. Er zijn geen verdere kosten aan het gebruik van de creditcard tenzij je deze gebruikt om geld op te nemen bij een Pin automaat of wanneer je een aanschaf doet in een vreemde valuta.

Wat zijn de voorwaarden voor het aanvragen van een prepaid creditcard van Skrill Moneybookers?
http://financieel.infonu.nl/geld/81957-prepaid-creditcard-moneybookers.html